Creatieve & Effectieve Advertentiecampagnes

Het ontwikkelen van nieuwe creatieve ideeën is iets waar we dagelijks mee bezig zijn. Dit komt ook naar voren in onze online campagnes. Met de juiste campagne bereikt u direct uw doelgroep voor optimale verkopen.

Mp8klHet opzetten en optimaliseren van internet marketingcampagnes.
Campagnes die resoneren bij de wensen van uw doelgroep.
Gebruik van de optimale mix van marketinginstrumenten.

Alle doelstellingen in kaart

Naargelang de gevormde internet marketing strategie kunnen wij de praktische online campagnes vormen. Hierbij gaan we specifiek in op zaken als advertentie-targeting, de promotieboodschap, video-content, copywriting en gebruikersbehoeftes. De wens van de gebruiker moet immers ook in de marketingboodschap worden geprikkeld en deze stimuleren om uw website te bezoeken en de gewenste conversie uit te voeren.

De juiste advertentiecampagne voor uw bedrijf

Om een goede internet marketing campagne op te zetten zijn er ook materialen, media en teksten nodig. Wij zijn gespecialiseerd in copywriting. En zonodig met onze partners kunnen wij voor uw een volledig pakket bieden om alle productpromotie te verzorgen. Per onderneming kunnen wij bepalen welke online marketing strategie waar en wanneer moet worden ingezet. Hierbij zorgen we dat de campagnes perfect aansluiten met de relevante pagina’s op uw website.

De verschillende vormen van internet campagnes

“Internet campagne” is uiteraard een breed begrip. We gaan graag voor u aan de slag om de beste oplossing voor uw bedrijf te bewerkstelligen. Dit kan een volledige campagne voor zoekmachine adverteren zijn, een content marketing campagne gecombineerd met media buy, of een campagne via de social media kanalen. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Over ons proces

Bij elk project starten we zonder een vaste campagne. Iedere onderneming is immers anders. We beginnen daarom eerst met een exploratiefase waarbij alle wensen, benodigdheden, doelstellingen en de markt in kaart worden gebracht. Hierna maken wij een voorstel ter bespreking met de klant. Bij overeenstemming nemen we de operationele details door en gaan we over tot de realisatie van de campagnes.