Een website die past bij uw product

Uw website is het online visitekaartje van uw bedrijf en producten. Wij dragen zorg voor een volledig concept dat is aangesloten op uw producten.

Mp3klInventarisatie van uw bedrijfsdoelstellingen en missie.
Concept altijd in overleg zodat het aansluit bij uw wensen.
Een ontwerp dat uw doelgroep aanspreekt.

Van idee tot ontwerp

We beginnen altijd met een gebruikers- en een doelgroepanalyse. De website die zal worden gevormd of verbeterd moet immers perfect aansluiten bij uw doelgroep voor de beste conversie. Het technische ontwerp volgt op het concept en maakt dat er een gezicht wordt gegeven aan de visie die u als onderneming uitdraagt.

Hoe wij werken

Bij de eerste afspraak maken wij een inventaris van uw product, doelgroep en wensen. Hierna komen we bij uw terug met een voorstel en concept. Duidelijk en pragmatisch. Tevens gaan we alvast in op de overkoepelend online strategie waarmee u het beste resultaat zult behalen. Na het concept werken we dit uit door middel van handzame wireframes. Dit zijn schematische weergaven hoe uw website eruit gaat zien. Na afstemming van de wireframes gaan wij over tot de technische realisatie van de website.

Een website die converteert

Een goede website voorziet uw potentiële klant van informatie en zorgt dat deze klant ook converteert. Uw zakelijke doelstellingen kunnen maximaal worden benut bij een goede website. Wij bij Marble Media hebben alle tools in huis om het hele traject van idee en concept tot realisatie en onderhoud te begeleiden. Wij ontwerpen en bouwen niet alleen uw website, maar richten deze ook optimaal in voor haar online vindbaarheid. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies!