Het verhaal van uw onderneming

Content is een van de belangrijkste pijlers voor een succesvolle internet marketing campagne. Met superieure content overtuigt en inspireert u uw klanten. Daarnaast heeft het veel positieve voordelen voor uw online vindbaarheid.

Mp5klBreng uw kennis buiten uw website.
Wordt de autoriteit op uw onderwerp en overtuig de doelgroep.
Geef uw product karakter en een verhaal.

De voordelen van content marketing

Verhalen overtuigen. Het brengen van een overtuigend verhaal rond uw product of dienst kan ideaal in de vorm van content marketing. Dit kan zowel binnen als buiten uw website. Daarnaast kunt u met goede content direct een meerwaarde creëren voor uw klanten en kennisleider worden op uw vakgebied.

Inboud versus outbound marketing

De afgelopen decennia is de traditionele outbound marketing doorbroken. Het gaat nu om direct waarde creëren voor de websitebezoeker. Door goede content in de markt te zetten relateert u uw onderneming aan een positief imago. Tevens heeft een goede content direct een meerwaarde voor uw online vindbaarheid in de zoekmachines en via social media. Nuttige artikelen, video’s of afbeeldingen worden immers gedeeld. Wij kunnen u helpen de juiste content te maken en in te zetten.

Mp9kl

Blog Marketing

Door zelf een blog op te zetten kunt u uw onderneming als expert laten gelden op uw vakgebied. Zo bouwt u aan een goede reputatie, doet u contacten op en bent u beter vindbaar online.

Mp16kl2

Artikel Marketing

Een van de langslopende vormen van online marketing is het plaatsen van artikelen over uw onderneming buiten uw eigen website. Het is ook nog steeds een van de meest effectieve.

Mp10kl

Multimedia

Onder meer door de opkomst van social media wordt goede content meer gedeeld dan ooit. Hierbij is ook multimedia erg effectief. Denk aan video’s, afbeeldingen en infographics.

Hoe wij content marketing inzetten

Wij zetten content marketing normaliter in als deel van een bredere internet marketing strategie. Zo heeft blogmarketing niet alleen een positief effect op uw imago en conversie, maar is het ook nog eens nuttig ten behoeve van zoekmachineoptimalisatie. Artikelmarketing buiten uw eigen website doen wij op die plekken waar uw doelgroepen zich bevindt. Dit kan in dezelfde niche zijn maar ook daarbuiten, mede afhankelijk van uw markt, doelstellingen en wensen.