Meer en Effectiever Verkopen

Uw website heeft bezoekers. Maar hoe zorgt u dat deze ook uw product of dienst afnemen? Dit is het terrein van conversie optimalisatie.

ConversieoptimalisatieUw webpagina’s meer relevant en aantrekkelijk voor bezoekers.
Het verhogen van vertrouwen van consumenten door het gebruiken van elementen op de pagina.
Verbeteren van de actiegerichte funnel zodat bezoekers daadwerkelijk worden aangespoord tot conversie.

Analyse en optimalisatie van bezoekersgedrag

Uw bezoekers hebben bepaalde wensen en eigenschappen. Door geavanceerde metingen en diepgaande analyses uit te voeren, kunnen we uw website zo inrichten dat deze optimaal voldoet voor uw bezoekers. Zo haalt uw meer uit uw websitebezoekers en zullen deze eerder een aankoop of inschrijving doen. Het hebben van een optimale verkooptrechter is hierbij een centrale spil.

De beste gebruikerservaring voor iedere doelgroep

Wanneer u meerdere verschillende doelgroepen met uw product benadert dan kunnen we voor ieder van deze doelgroepen de gebruikerservaring optimaliseren. Zo biedt u een relevant product per doelgroep. Denk dan niet alleen het responsive maken van de website, maar ook iedere doelgroep zodanig door uw website leiden zodat deze individueel kunnen worden aangesproken en worden geconverteerd tot een tevreden klant.

Optimaliseer vandaag nog uw website voor een betere conversie

Conversie optimalisatie is absoluut een van onze specialiteiten, waarbij we gebruiken maken van bewezen best practices en de beste meetmethoden zodat uw bezoekers ook echt converteren én een tevreden klant zijn.

Neem Contact Op

Over A/B en multivariate testing

Nadat we op basis van best practices snelle verbeteringen hebben doorgevoerd voor de conversie op uw website, bieden we ook geavanceerde conversie optimalisatie trajecten. Binnen deze trajecten worden er zogenoemde gecontroleerde tests uitgevoerd.

Verbeteringen op de website worden bijvoorbeeld aan een testpanel gepresenteerd, waarna wij exact de resultaten van deze aanpassingen doormeten. Zodoende kunnen we significante optimalisaties doorvoeren op basis van het gedrag van uw bezoekers.

Campagnes perfect gestroomlijnd op uw website

Wij meten altijd alles door met onze geavanceerde analytics tools. Zeker bij conversie optimalisatie is het van belang dat alle verbeteringen worden gemeten, zodat we ook de resultaten van de optimalisatie inzichtelijk maken. Denk aan gemiddeld meer verkopen of leads per bezoeker en een hoger conversiepercentage.

Alle conversie optimalisaties vinden uiteraard in overleg plaats met klant. We maken hiervoor altijd eerst een conversie optimalisatie plan. Wilt u dus ook meer halen uit uw websitebezoekers en uw online campagnes? Neem dan vandaag nog contact op!