Wij bieden een volledige online marketing oplossing op maat om al uw commerciële doelstellingen te behalen en te overtreffen

Advies & Consulting

Wij geven praktische hulp voor de optimale verbinding tussen uw online kanalen, uw website en uw bedrijfsdoelstellingen.

Websites & Landing Pagina’s

Onze websites en landing pagina’s zorgen ervoor dat uw klanten sneller over gaan tot aankoop, informatieverzoek of winkelbezoek.

Online Vindbaarheid

Uw website bovenaan de zoekresultaten, veelvuldig gedeeld op sociale media en het eerste punt van contact voor uw doelgroep.

Internet Campagnes

Onze kernovertuiging is dat we er voortdurend naar moeten streven om uw conversies te verhogen en te verbeteren.

Meer Klanten, Leden, Leads en Verkopen voor Ondernemingen Online

De Ultieme Combinatie

Wanneer u een online marketing campagne aan uw website wilt koppelen dan zorgen we dat deze beide naadloos aansluiten voor het beste resultaat.

Voor specifieke, tijdelijke of kernachtige campagnes kan er soms een landing pagina nodig zijn. Dit zijn doelgerichte miniwebsites die perfect zijn toegericht en gestructureerd voor uw online advertenties. Ze kunnen met dit doel voortdurend gemeten en aangepast worden om de resultaten van uw online campagnes te verhogen.

Eenvoudig CMS & Onderhoud

Zowel voor websites als landing pagina’s gebruiken wij geavanceerde en hoogwaardige open source software, zoals Drupal of WordPress.

Dit zijn systemen die voortdurend worden bijgehouden door een enorm netwerk van programmeurs. Hierdoor bent u altijd up to date en kan het systeem snel worden aangepast als antwoord op veranderde omstandigheden. Daarbij is het CMS van deze software enorm gebruiksvriendelijk, waardoor u zelf ook eventueel de teksten en afbeeldingen op uw website kunt bijhouden.

Jarenlange Ervaring & Best Practices

Wij hebben een brede ervaring in online marketing en kunnen daardoor een groot scala van oplossingen op maat bieden.

Wij zorgen ervoor dat de verbinding en doorloop vanuit deze online marketing kanalen ideaal aansluit bij uw website of landings pagina. Door voortdurende monitoring en analyse passen wij uw online marketing campagnes aan zodat hun effect constant wordt gemaximaliseerd.

Van Uw Bezoekers Maken Wij Uw Klanten

Uw website ontvangt waarschijnlijk al bezoekers terwijl u dit leest. Maar hoeveel van die bezoekers maakt u tot klant? Marble Media biedt u oplossingen waardoor we het percentage klanten op bezoekers enorm kunnen verhogen. Zo haalt u een optimaal rendement.

Diepgaande Website Analyse

Na een diepgaande analyse van uw website geven we verbeteringen voor uw conversie. Wij optimaliseren uw website volledig.

Best Practices Toegepast

Onze jarenlange ervaring met online verkoop zorgt dat wij u direct quick wins kunnen bezorgen. Hierdoor heeft u snel een positief resultaat.

Verkopen en Meer Verkopen

Wij zorgen dat uw gehele verkoop- en bestelproces wordt gestroomlijnd en dat de klant perfect wordt geholpen bij de aankoop van uw product.

De Beste Meetinstrumenten

Wij maken gebruik van meetinstrumenten en online tools die zich in de top bewezen hebben. Zo halen we voortdurend het beste uit uw product.