Snel Meer Naamsbekendheid

Het inkopen van bannerruimte en advertorials staat ook wel bekend als display of media advertising. We gebruiken vaak display & media advertising in combinatie met andere online promotiemiddelen voor optimaal effect.

Mp8klNaamsbekendheid krijgen en behouden in uw niche.
Directe doorlink naar relevante landing pages en producten.
Perfecte combi met andere online marketingkanalen.

Wanneer display & media advertising inzetten

Het gebruik van display en media advertising heeft twee doelen. Ten eerste bouwt u zo snel naamsbekendheid en herkenbaarheid van uw merk op. Dit is voornamelijk geschikt als u uw product snel bekend wilt maken bij uw doelgroep. Ten tweede biedt display en media advertising in toenemende de kans om uw doelgroep als individu aan te spreken, op die plekken waar u doelgroep zich graag bevindt. Denk hier aan websites in de niche waar uw doelgroep graag content tot zich neemt dat verband houdt met uw product of onderneming.

Het gebruik van display netwerken

Bij het inkopen van mediaruimte zijn er verschillende mogelijkheden om het doel te bereiken. Uiteraard hebben wij direct contact met grote online uitgevers via wiens websites we uw doelgroep direct kunnen bereiken. Tevens bieden display netwerken als het Google Display Network (GDN) en Bing Ads een groot bereik die snel en efficiënt kunnen worden ingezet, al dan niet in combinatie met andere vormen van internetmarketing.

De beste prijs met Real Time Bidding

Bij het inkopen van bannerruimtes maken we ook gebruik van Real Time Bidding (RTB), een slim biedingssysteem waarmee we exact op de individuele gebruiker kunnen richten en hiervoor de laagste prijs betalen. Real Time Bidding is een volledige programmatic systeem waaraan grote online uitgevers zijn aangesloten. Bannerruimte wordt er per veiling verkocht. Vergelijk het met een online versie van het voeren TV of Radio reclame. Een voordeel ten opzichte van een offline campagne is dat we online uiteraard alles perfect kunnen doormeten. Bezoekers die niet relevant zijn voor uw product sluiten we zo direct goed uit. Hierdoor kunnen we exact uw relevante doelgroep bereiken, op dit momenten waarop u dat wenst met een gelimiteerd budget.

Native Advertising en Advertorials

Een andere vorm van media buy naast banners zijn de zogenoemde advertorials. Door middel van een redactioneel commentaar wordt er een gezicht gegeven aan uw . Dit kunnen we ook wel zien als het brengen van uw content buiten de website op andere websites in de niche, tegen betaling. Het vormt dan ook vaak een goede link met content marketing.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Marble Media biedt voor display en media advertising volledige ondersteuning voor het gehele traject. Dus ook onder andere conceptontwikkeling, online marketing strategie, content-creatie, ontwerp en campagnevoering. Ofschoon deze adverteermethode al heel wat jaren bestaat kan een gerichte media campagne zeer effectief zijn.  Door de individuele benadering kunt u ook speciale aanbiedingen doen die specifiek gericht zijn op de persoonlijke karakteristieken van de bezoeker.