Spreek uw klanten als individu aan

Email is een zeer goede methode om de onverdeelde aandacht te krijgen van uw klant. Tevens biedt email u de mogelijkheden om uw klant ook als individu te benaderen.

Mp14klKom direct met een persoonlijke boodschap onder ogen van de consument.
Bereik klanten en bezoekers zowel thuis als onderweg.
Blijf onder de aandacht van uw doelgroep met een speciale emailcampagne.

Direct onder de aandacht bij uw klant

Email heeft dus zeer goede eigenschappen en is een bijzonder effectief online marketing instrument, mits op de juiste wijze ingezet. Een groot voordeel van email marketing is dat u de klant direct als individu kunt aanspreken. Zo kunt u uw boodschap handmatig afstemmen en uw conversie vergroten. Tevens is email een uitstekende versterker van de verkoopcyclus. Een klant maakt bijvoorbeeld eerst kennis met uw product en krijgt daarna meer informatie via de email.

Een eigen emaillijst opzetten of inkopen

We kunnen samen met u werken aan een eigen emaillijst met de voor u potentiële klanten. Een andere optie is het inkopen van een positie op andere emaillijsten en nieuwsbrieven. Afhankelijk van uw doelstellingen en online strategie maken we graag samen met u een plan voor email marketing.

De voordelen van email marketing

Er zijn een aantal sterke voordelen verbonden aan email marketing. In het kort, een belangrijke factor is dat u personen direct kunt aanspreken zonder dat deze worden afgeleid. U heeft in een email gewoonlijk meer onverdeelde aandacht dan bij andere online kanalen. Ten tweede is email marketing relatief goedkoop. Het versturen van een promotie of nieuwsbrief aan een mailinglijst is gemakkelijk en efficiënt. Tevens zijn emails zeer goed te analyseren. Zo kunt u zien wie uw email heeft geopend, waarop heeft geklikt, en welke ontvangers zijn overgegaan tot conversie.

De beste copywriting voor emails en nieuwsbrieven

Ook email marketing is een van onze specialisaties. We helpen u graag met het opzetten van een geschikte email marketing campagne. Hierbij hoort ook aantrekkelijke en effectieve copywriting. Of het nu een promotie-email is of een nieuwsbrief, een goede tekst zal wonderen doen voor uw conversie. Neem met ons contact op voor een vrijblijvend advies.