Direct uw doelgroep aanspreken op Facebook

Het grootste sociale platform van deze planeet is Facebook. Met haar zeer uitgebreide functionaliteiten kan effectief adverteren op Facebook goede resultaten bieden.

FacebookadverterenklGebruik het bereik van het grootste sociale netwerk.
Ben “top of mind” voor uw doelgroep.
Bereik met uw acties exact de gewenste gebruikersgroep en stuur deze door naar uw website.

Wanneer Facebook inzetten voor uw onderneming

Gebruikers van een sociaal netwerk als Facebook zijn niet specifiek op zoek naar product als dat het geval is bij een gebruiker van een zoekmachine. Mensen op een sociaal netwerk zijn vooral op zoek naar relaties en sociale bevestiging. Dit biedt u de kans als onderneming om een relatie op te bouwen met uw potentiële klanten.

Het soort campagnes op Facebook

Facebook Adverteren biedt uitgebreide mogelijkheden voor de adverteerder. U kunt zorgen voor een hogere betrokkenheid bij uw Facebook pagina, of direct zorgen dat er meer mensen via Facebook op uw website terecht komen. Met een promotiebericht in de nieuwsfeed van uw doelgroep komt u direct onder de aandacht. Wij zorgen dat dit ook echt meerwaarde heeft en dat het bericht ook positief wordt ontvangen.

News Feed Adverteren

Direct onder de aandacht in de newsfeed bij uw doelgroep, met relevante berichten voor direct response en branding.

Pagina Optimalisatie

Uw Facebook pagina moet uiteraard wel aantrekkelijk zijn en uitnodigen om leuk te vinden. Daarbij is een goede pagina beter vindbaar.

Standaard Facebook Ads

Een meer standaard maar ook goedkopere methode. Adverteren in de rechterkolom van Facebook kan met de juiste campagne en insteek erg rendabel zijn.

Facebook Remarketing

Spreek bezoekers van uw website weer aan op Facebook. Tevens kunt u zo voormalige klanten weer aan u binden.

Doelgroepen Marketing

Spreek de doelgroep naar uw wens aan op Facebook. Hierbij kunnen we ook uw klanten gebruiken als ambassadeurs van uw product.

Mobiel en Tablet

Facebook is erg geschikt voor mobile en tablet gebruikers. Daarbij biedt Facebook samen met Instagram een uitstekend kanaal voor video.

Uw gebruikersbasis inzetten als social proof

Met doelgroepen targeting kunt u specifiek ook die Facebook gebruikers benaderen, welke al een band met uw product hebben. U kunt hun contacten kennis laten maken met uw producten, terwijl uw huidige klanten als promoter van uw product fungeren. Een andere benadering is om die groepen op Facebook te benaderen welke al eerder uw website hebben bezocht, het zogenoemde remarketing. En ook video marketing behoort tot de effectieve mogelijkheden.

Onze uiterst succesvolle aanpak op Facebook

Afhankelijk van uw onderneming, product en doelstellingen kunnen we op het sociale netwerk klanten benaderen op een manier die relevant is en waarde biedt, als onderdeel van de social media marketing strategie.
Een “soft sell” is op Facebook net zo succesvol als een “hard sell”. U zet Facebook adverteren daarom in om personen kennis te laten maken met uw product en een positief imago neer te zetten voor uw onderneming.