Het eerste contact voor uw klanten

Internet marketing of online marketing is een brede term voor alle marketing activiteiten die u als bedrijf online doet. Met een goede strategie benut u deze activiteiten voor uw onderneming.

Internet Marketing StrategieGenereer meer omzet via online kanalen.
Wordt online gevonden door uw doelgroep en zorg dat ze uw product afnemen.
Spreek uw doelgroep aan middels de meest optimale kanalen.

Het bepalen van uw online doelstellingen

De term internet marketing is exact van toepassing wanneer er een mix van online promotiemiddelen wordt toegepast. Iedere onderneming heeft immers een andere behoefte. De optimale mix van online promotiemiddelen wordt afgestemd op uw ambities en wensen. Zo lopopt uw internet marketing strategie in lijn met uw zakelijke doelstellingen voor de korte en de lange termijn.

De ideale online strategie voor uw onderneming

Uiteraard kan uw online strategie worden afgestemd op een variatie of mengeling van deze online doelstellingen. Denk aan het generen van online omzet, het verkrijgen van online leads, informeren en faciliteren, klantenbinding en een hogere naamsbekendheid en imago. We bespreken graag vrijblijvend de beste online strategie voor uw onderneming.

Vindbaarheid

Beter vindbaar op het internet

Een belangrijk onderdeel van een internet strategie is dat uw beter vindbaar bent voor uw doelgroep, bijvoorbeeld via organic search of content marketing. Wij hebben al vele bedrijven geholpen aan een sterkere online positie voor meer online klanten.

Campagnes

Campagnes die converteren

Naast organische groei kan een online campagne zeer goede resultaten geven voor uw onderneming. Denk bijvoorbeeld aan zoekmachine adverteren, Facebook adverteren of doelgerichte artikel marketing en affiliate marketing.

Websitesconverteren

De juiste website

Een belangrijk deel van de online strategie is een website die aansluit bij de wensen van uw klant. Onder meer door ontwikkeling en conversie optimalisaties kunnen wij u een website leveren voor meer verkopen en aanmeldingen.

Meer Sales en Leads via Online

Misschien heeft u al een idee wat u met online marketing wilt bereiken. Wij kunnen u in elk geval bijstaan met het opzetten van de beste mix van online marketing instrumenten zodat het beste resultaat kan worden bereikt.

Iedere onderneming heeft een andere behoefte. De optimale mix van online promotiemiddelen wordt afgestemd op uw benodigdheden en ambities. Ze lopen in lijn met uw online marketingdoelstellingen voor de korte en de lange termijn.

Wanneer we een internet marketing strategie gaan ontwikkelen dan beginnen we eerst met luisteren. Naar uw wensen, de markt en de doelstellingen. Hierna maken we een concept aanpak. Aan de hand van wederzijdse afstemming nemen we u dan mee naar de optimale internet marketing strategie voor uw onderneming.