Wij zorgen dat uw website blijft presteren

Met de zogenoemde “managed services” bedienen wij onze klanten ook met het onderhoud van al hun online activiteiten.

Mp11klOnderhoud en updates volledig door ons verzorgd.
Een snellere website met meer gebruiksgemak voor bezoekers.
Management en onderhoud van uw online marketingcampagnes.

Volledig uw website in goede handen

Denk aan het bijwerken van uw website, het up to date houden van de achterliggende technieken en beveiligen van uw server tegen aanvallen van buitenaf. Dit is niet alleen gunstig voor alle online marketing activiteiten, maar ook voor het algehele welvaren van uw product en het gebruikersgemak. Wij zorgen dat uw website en server bij de tijd blijven.

Onderhoud en voortdurende optimalisatie

Als uw website en campagnes eenmaal zijn ontwikkeld dan zorgen we ook dat hierna alles goed blijft lopen. De markt verandert immers voortdurend. Wij houden een oogje in het zeil, spelen zo nodig in op de laatste trends en passen uw configuraties hier op aan. Hieronder valt onder meer websiteverbetering maar ook het bijhouden en bijwerken van de serveromgeving, zodat uw website snel wordt geladen. Tevens krijgen we steeds meer data over het bezoekersgedrag op uw website, waardoor we weloverwogen optimalisaties kunnen doen op basis van web analyses.

Een supersnelle server en meer gebruiksvriendelijkheid

Een goede en snel lopende web server wordt nog wel eens niet als prioriteit gezien bij veel ondernemingen. Een gemiste kans. Door uw server betrouwbaar en snel te maken, kunt u met een paar aanpassingen al direct grote winsten behalen. Een snellere server is niet alleen gebruiksvriendelijk – uw website toont immers sneller – maar ook beter voor uw online vindbaarheid. Zo belonen zoekmachines die websites welke lopen op een betrouwbare en snelle webserver. Neem contact met ons op voor meer informatie.