Al sinds 2011 leveren wij constant resultaat voor onze klanten. Daar zijn we natuurlijk trots op. Hier een greep uit ons werk en lopende projecten.

Typetuin

Typetuin is een van de grootste aanbieders van typecursussen en online educatie software in Nederland. Voor Typetuin beheren wij de volledige online strategie en uitvoering.

Gehele herziening en optimalisatie website naar meer conversie en gebruiksvriendelijkheid. Beheer online campagnevoering, vindbaarheid en marketingstrategie.

Bekijk website

FOI

Het Financieel Opleidingsinstituut FOI verzorgt trainingen en opleidingen voor financiële professionals. De trainingen worden gegeven met een nadruk op competenties en praktijkcasussen. Voor FOI beheren wij de online contentstrategie en de online marketingstrategie naar de stakeholders.

Online strategie, campagneontwikkeling, content marketing en zoekmachineoptimalisatie.

Bekijk website

Leuk Afvallen

De onderwerpen gezond leven, afvallen en slanke voeding wint in Nederland steeds meer aan populariteit. Marble Media heeft van het merk Leuk Afvallen een van de beste bezochte websites van Nederland in de health niche gemaakt. Hierbij wordt gebruik gemaakt van artikelen van hoge kwaliteit.

Wij hebben onder meer geholpen met ontwerp en bouw van de website, online strategie, SEO en campagneontwikkeling.

Bekijk website

Oefenweb

Met educatieve software kunnen schoolgaande kinderen op school én thuis extra oefenen in vakken als taal en rekenen. Oefenweb is een van de grootste aanbieders van deze educative software door middel van haar websites Rekentuin en Taalzee.

Wij hebben Oefenweb onder meer geholpen met online strategie, SEA campagnes, social media campagnes en conversie optimalisatie.

Bekijk website

Mijnenergiebundel & Watch-E

Mijnenergiebundel specialiseert zich in B-B verkoop van energiemonitoring software en slimme meter applicaties. Hierbij spelen grote energieleveranciers een belangrijke rol. Voor Mijnenergiebundel (en applicatieontwikkelaar Watch-E) hebben wij het volledige online pakket voor onze rekening genomen.

Ontwerp en realisatie van de website, content marketing en zoekmachinemachineoptimalisatie. Campagnes bij energieaanbieders, installateurs en woningcorporaties.

Bekijk website

Spijkerman Trainingen

Spijkerman Trainingen is een bureau voor opleiding in schriftelijke en mondelinge communicatie. Dit vooral gericht op financial professionals. Daarnaast worden er opleidingen voor teamwork gegeven. Voor Spijkerman Trainingen hebben wij onder andere gezorgd voor de website en online content.

Website realisatie, online communicatie, content marketing, email marketing, online campagneontwikkeling.

Bekijk website

Een duidelijk en efficiënt werkproces. Wij zorgen dat alles perfect blijft verlopen

1. Verkenning

1. Verkenning

Wij willen alles van uw product en uw doelstellingen weten.

4. Optimalisatie

4. Optimalisatie

Wij passen uw website/campagnes aan op nieuwe ontwikkelingen.

2. Ontwerp

2. Ontwerp

Wij plannen de beste strategie en maken het ontwerp.

5. Rapportage

5. Rapportage

Wij meten voortdurend door en sturen reguliere rapportages.

3. Ontwikkeling

3. Ontwikkeling

Wij realiseren en optimaliseren uw website en/of zetten campagnes op.

6. Traffic

6. Traffic

Wij zorgen dat u de populairste website voor uw klanten blijft.

Een Perfect Proces Dat Telt Voor Een Optimaal Resultaat

Onze aanpak is sterk pragmatisch en flexibel. Superieure kwaliteit met de laagst mogelijke kosten voor onze cliënten. Dit bereiken wij niet alleen door onze vaardigheid en ervaring, maar ook door veel plezier en passie te hebben in wat we doen.

Een Heldere Pragmatische Strategie

Van een kleine brainwave tot een volledig werkend concept. Indien u wilt weten hoe u meer klanten en verkopen voor uw product kunt genereren, dan kunnen wij u voorzien in meer dan een paar ideeën.

Wanneer u reeds online marketing kanalen voor uw product inzet, dan kunnen wij u van advies voorzien hoe uw resultaten te optimaliseren.

Superieure Winstgevende Oplossingen

Voor ieder project vinden wij de beste match tussen product, web design en functionaliteit. Zo worden de resultaten van uw online doelstellingen geoptimaliseerd.

Wij ontwerpen websites of landing pagina’s wanneer nodig en passen de beste copywriting toe. Wij realiseren uw website en online marketing campagne zodat u de beste en de meeste conversies kunt genereren. Bij dit proces zorgen wij ervoor dat uw website is geoptimaliseerd.

Gewoonweg Kwaliteit In Wat We Doen

Wij bieden oplossingen uit het gehele spectrum van online marketing. Door onze diepe betrokkenheid in het traject genereren we meer klanten, leden, leads en verkopen.

Gedurende het traject denken wij op alle niveaus met u mee. Te allen tijde is ons doel om meer winst voor onze partners te genereren. Als zij winnen, dan winnen wij er ook bij. En alleen dan zullen wij het project als geslaagd zien.

“Fantastische service en professionaliteit. Alvoor de start van onze campagnes denkt Marble Media enorm goed mee over de strategie en applicatie van onze online marketing. Ik ben echt meer dan tevreden en kan het team dan ook van harte aanbevelen.”