Altijd in contact met uw doelgroep

Social media speelt in een online marketing strategie een centrale rol met de miljoenen leden alleen al in Nederland op netwerken als Facebook, Twitter en Pinterest. Wij bieden een full service social media pakket voor onze cliënten.

Mp7klHet eerste punt van contact voor uw doelgroep.
Zichtbaar als sterk merk bij potentiële klanten.
Gebruik de kracht van sociale netwerken om uw boodschap te delen.

De rol van social media voor uw onderneming

Wij helpen u uw zakelijk doelstellingen, identificeren uw publiek, creëren deelwaardige content en integreren uw aanwezigheid op social volledig met de andere aspecten van uw online vindbaarheid.

Voor u als onderneming is social media dus een uitgelezen plek op de juiste wijze onder de aandacht te komen bij uw doelgroep als betrouwbare en vertrouwde partner. Social media zorgt ervoor dat uw doelgroep uw onderneming als menselijk gaat zien met de daarbij gepaarde voordelen.

Een individuele social media strategie

Ieder social media netwerk volgt een ander doel en doelgroep. Zo is Facebook uitermate geschikt voor B-C producten en moet de doelgroep benaderd worden met een persoonlijke boodschap. Linkedin is daarentegen veel beter geschikt voor B-B producten en heeft veel meer een zakelijke benadering. Welke mix van social media bij u past hangt ook met uw zakelijke doelstellingen samen. Wij denken dit graag voor u uit.

Meer Sales en Leads via Social Media

Misschien heeft u al een idee wat u met online marketing wilt bereiken. Wij kunnen u in elk geval bijstaan met het opzetten van de beste mix van online marketing instrumenten zodat het beste resultaat kan worden bereikt.

Neem Contact Op

Contact met de doelgroep op de langere termijn

Social media biedt de mogelijkheid om op langere termijn verbonden te blijven met uw doelgroep en uw klanten. Het is sterk interactief van aard. Hierdoor heeft social media het extra voordeel dat u ook uw klantenservice via deze kanalen kunt afhandelen. Daarbij kunt u loyale klanten via social media beloning via kortingsacties. Wij bieden graag deze mogelijkheid zoals het bouwen van een Facebook pagina, het optimaliseren van uw Twitter kanaal, etc als onmiskenbaar onderdeel van een effectieve internet marketing strategie.

Hoe onder de aandacht op social media

Op social media brengen wij u direct en beter onder de aandacht bij doelgroep. Indien u die nog niet heeft beginnen we met het aanmaken van de social media kanalen voor uw bedrijf. Indien u al aanwezig bent op social media, analyseren wij uw kanalen en optimaliseren wij deze voor een beter resultaat. Verder kunnen geoptimaliseerde campagnes, zoals winacties of het weggeven van goodies, behoren tot een succesvolle social media campagne. Uiteindelijk gaat het erom dat uw de waardering van uw klanten over uw bedrijf verhoogt en deze klanten ook voor u het product gaan promoten.

Adverteren via social media

Naast uw reguliere aanwezigheid op social media met organische marketing bieden social media ook een uitstekend platform voor aanwas van nieuwe klanten door middel van advertenties. In het bijzonder is promotie via Facebook ads bekend en kunnen deze uitermate succesvol zijn. Maar ook Twitter ads of Linkedin ads bieden mogelijkheden voor sterk winstgevende campagnes. Wij denken deze advertentiecampagnes voor u uit, zetten ze op en optimaliseren deze voortdurend. Tevens bieden wij reguliere rapportages met de resultaten van de advertentiecampagnes op de sociale netwerken.