Wij komen graag bij u langs

Wij staan klaar om over diverse onderwerpen gerelateerd aan online marketing een presentatie te komen geven. Tevens geven wij in-house trainingen aan werknemers.

TrainingenpresentatiesPresentaties over relevante online trends voor uw onderneming.
Persoonlijke trainingen over internetmarketing.
Begeleiding bij het gebruik van online marketinginstrumenten.

De voordelen van een persoonlijke presentatie

Wij komen graag bij u langs om een presentatie in persoon te geven. De onderwerpen van de presentaties worden in overleg met de klant vormgegeven. Zo kunnen wij u een beeld schetsen van de huidige online marketingtrends, maar ook direct ingaan op de optimale strategie voor uw onderneming in uw markt.

Werken aan de toekomst

Het gebruik van online media en marketinginstrumenten kan zeker steun gebruiken. Denk aan het schrijven van content, het gebruik van social media of het zelf opzetten van advertentiecampagnes. Deze is bij veel online ondernemingen niet optimaal. Door gebruik te maken van onze op maat trainingen, brengt u uw werknemers op het niveau om uw onderneming zich te laten onderscheiden van de concurrentie. Hiernaast bieden onze trainingen uiteraard een praktische hulp bij veel voorkomende issues bij online marketing.

Soorten trainingen

Wij hebben in de loop van de jaren vele klanten succesvol begeleid. Hierdoor hebben wij die kennis en expertise waarmee we organisaties ook zeer goed kunnen helpen in de vorm van praktische en relevante in-house trainingen. Een aantal voorbeelden:

Het analyseren en interpreteren van Google Analytics. – Een handleiding voor optimalisatie van marketing via social media. – Hoe een online Adwords campagne opzetten. – Het beheer van de website en gebruik van een content management systeem (CMS) – Het opzetten van een email campagne en het schrijven van goede nieuwsbrieven. – Hoe zoekmachineoptimalisatie (SEO) precies werkt. – Hoe je het beste uit de online activiteiten van de jouw onderneming kunt halen.