Uw video direct onder de aandacht bij klanten

Video marketing is het promoten van uw multimedia en filmpjes online. Deze methode wint steeds meer aan populariteit vanwege haar grote effectiviteit.

Mp10klBreng uw doelgroep in de ban van uw product.
Bereik uw klanten met een relevante boodschap op sociale netwerken.
Verbind uw video’s met de juiste verkooptrechter op uw website.

De voordelen van video marketing

Video marketing is naast het produceren van de video zelf ook het promoten van deze media op de juiste plekken. Video marketing heeft bewezen een verhoogde conversie en engagement te geven bij kijkers. In andere woorden een goede video brengt u een zeer goed rendement. Daarbij kunt u met video ook segmenten aanspreken die via andere media moeilijk te bereiken zijn.

Hoe wij video marketing aanpakken

Wij maken samen met u een mediaplan. De video content wordt strategisch gebruikt, zowel op uw website als daarbuiten. Hierbij krijgt u kijkers en verbind u deze tijdens de zogenoemde “customer journey”.
Misschien heeft u al een video of wilt u er juist een laten maken. Ook in het laatste geval kunnen wij u van dienst zijn door ons uitgebreide netwerk.

Youtube

Youtube is het best bezochte platform voor het delen van video. Uw video hoort daar natuurlijk bij. Wij helpen u graag om uw video op Youtube te optimaliseren en te promoten zodat deze succesvol is. Dit kan met een organische campagne maar ook met gericht promotionele ad campagnes.

Facebook

Facebook is een zeer veelgebruikt medium voor video’s. Het heeft een groot bereik met grote mate van targetingmogelijkheid. Het is het beste converterende integraal onderdeel van advertentiecampagnes op Facebook. Wij zetten deze campagne graag voor u op, zodat uw video optimaal aansluit bij de juiste doelgroep.

Klanten benaderen met Retargeting

Een video kan ook dienen om een bezoeker weer kennis te laten maken met het bedrijf of door voormalige klanten weer over te laten gaan tot aankoop. Door het zogenoemde retargeting toe te passen kan een bijzonder goede rendement worden behaald. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Het social aspect van video

Goede video’s vragen erom om gedeeld te worden met anderen. Hiervoor is de aanwezigheid van uw video’s op social media ook zo belangrijk. Uw video wordt op netwerken als Youtube en Vimeo niet alleen geplaatst en gepromoot, maar ook geoptimaliseerd voor organische vindbaarheid. Zodat uw potentiële klanten uw video(‘s) vinden, kennismaken met uw product, en deze informatie delen met anderen.