Inzicht in uw campagnes en bezoekers

Bij een goede strategie hoort een goede analyse. Door te weten wat uw bezoeker nu precies drijft en hoe ze precies op uw website bewegen kunnen we doordachte keuzes maken om de bezoeker zo te sturen dat deze het meeste oplevert.

Mp6klDiepgaande analyses in het websitegebruik en kopersgedrag.
Reguliere rapportages en feedback over de status van uw campagnes.
Weet wat uw kanten drijft en overtuigt.

Weet wat uw klanten doen

Wij zijn gespecialiseerd in het diep doormeten van al het bezoekersgedrag op uw website, waaronder ook transactieanalyse. In andere woorden, een helder inzicht in data zorgt ervoor dat u onderbouwde keuzes kunt maken om zo het hoogste rendement te behalen per doelgroep. Wij gebruiken voor analyse verschillende meetinstrumenten waaronder Google Analytics.

Het meten van bezoekersgedrag

Meten is weten. Wij analyseren en rapporteren aan onze klanten exact het bezoekersgedrag en hoe dit zich verhoudt tot de conversies. Zo bent u voortdurende op de hoogte hoe de online strategie presteert. Voortdurend inzicht in het gedrag van uw website bezoekers geeft veel nuttige informatie om uw online marketing strategie perfect te kunnen afstemmen.

Werken met Google Analytics

Voor onze web analytics gebruiken we Google Analytics als software. Het prettige van Google Analytics is dat de software zeer veel mogelijkheden bieden tot uitgebreide analyse. Daarnaast integreert Google Analytics goed met andere modules voor uw website. Met deze software kunnen we direct keuzes maken die uw posities in de zoekmachines zullen verbeteren.

Inzicht in de prestaties van uw internet campagnes

Dit terwijl we juist de bezoeker precies geven waar deze om vraagt. Resultaat: een win-win waarbij u uw online doelstellingen behaalt en de klant meer dan tevreden is.
Met data en analyses van uw internet campagnes kunnen we weloverwogen keuzes maken. We houden hier niet alleen zaken bij als bezoekersaantallen en verkeersbronnen. We gaan ook dieper in op de data en laten zien wat echt converteert.