Wij bouwen voor uw de beste websites

Het bouwen van een website kan heel wat voeten in de aarde hebben. Toch hoeft het allemaal niet ingewikkeld te zijn. Wij nemen dit gehele proces uit handen zodat er uiteindelijk ook er een website is die staat.

Mp12klVolledige technische realisatie van het ontwerp.
Een website met heldere code en een gebruiksvriendelijk CMS.
Optimaal ingericht voor de online vindbaarheid.

Code die aan alle moderne voorwaarden voldoet

Wij bouwen alle websites met HTML/CSS, PHP, Javascript en JQuery welke aan alle W3C voorwaarden voldoen. Hiermee heeft u direct al een streepje voor op uw concurrentie. Tevens krijgt uw website dan ook al direct een boost voor de positie in de zoekmachines. Wij zorgen dat uw website razendsnel wordt geladen en op een beveiligde server staat.

Een praktisch CMS

Aan de achterkant van de website maken wij gebruik van een zogeheten Content Management Systeem (CMS). Dit is een handige software waarmee u ook zelf de tekst en multimedia op uw website kunt beheren. In de meeste gevallen gebruiken wij WordPress, een open source CMS wat gebruikt maakt van betrouwbare technieken en zeer flexibel is. Voor u is het ook nog eens prettig dat het erg gebruiksvriendelijk is.

Hoe gaan wij te werk?

Allereerst zorgen we dat er een goed doordacht functioneel ontwerp klaarligt. Het concept en doel van uw websit is hierbij duidelijk. We kunnen hierbij zelf het ontwerp doen of op basis van een door u gekozen ontwerp de website realiseren. We werken hierbij met duidelijke opleveringsdata. Na de eerste oplevering heeft u de meerder malen de mogelijkheid om zaken naar uw wens aan te laten passen. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!