Snel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk

U heeft een website. Maar voldoet deze ook aan alle technische eisen die bezoekers en bedrijven eraan stellen? Met een diepgaande audit kunnen wij eventuele problemen analyseren en gericht oplossen.

Mp16klPraktische analyse met geavanceerde meetinstrumenten.
Server onderhoud en optimalisatie.
Krijg een website die snel en betrouwbaar is.

Het versnellen van uw website

Niemand houdt van een website die langzaam laadt of die regelmatig offline is. Zeker uw bezoekers niet. Daarom is direct een goede stap het verbeteren van de snelheid en betrouwbaarheid van uw website. Niet alleen goed voor uw bezoekers, maar ook zoekmachines zien een snelle website als positief voor de rangschikking in de zoekresultaten. Zodoende bezoeken bezoekers graag uw website én is deze website beter vindbaar op het internet, wat ook weer resulteert in meer bezoekers.

Voldoen aan alle eisen van internet kanalen

Een website die op de juiste manier is gestructureerd is eenvoudiger te lezen door programma’s van externe applicaties, zoals de spiderbots van de Google en Bing. Tevens kunnen we exact aangeven wat we door deze software gelezen willen hebben. Denk aan het juiste gebruik van headers, tags en een logische opbouw van uw content. Ook hiermee zorgen we dat uw website beter vindbaar wordt en als relevant wordt gezien.

Een hogere online conversie

Een belangrijke aspect van website optimalisatie is uiteraard ook het verbeteren van bezoekersgedrag. Wij meten alles door, analyseren bezoekersgedrag en brengen verbeteringen aan. Denk aan het juiste gebruik van pointers, buttons en een verkooptrechter die converteert. De aankoop van uw producten laten wij niet aan het toeval over. Wij zorgen dat het klantpotentieel ten volste wordt benut.