Adverteren in de Top van Search

Effectief adverteren in de zoekmachines – ook SEA genoemd – zorgt ervoor dat u direct in de top van de zoekresultaten komt met uw onderneming.

Mp16klWinstgevende SEA campagnes op Adwords en Bing Ads.
Wordt gevonden door klanten op alle relevante zoekwoorden.
Voortdurende rapportage en optimalisatie van uw SEA campagnes.

Zo werkt Zoekmachine Adverteren

Het prettige van SEA is daarbij dat u volledige controle heeft hoe u de doelgroep aanspreekt en uw rendement op bepaalde zoekwoorden snel kunt optimaliseren. Bij SEA kunt u denken aan adverteren via Google Adwords en Bing Ads.

Door uw potentiële klanten direct aan te spreken wanneer ze interesse tonen in uw product zult u gericht uw online doelstellingen kunnen bereiken. U heeft dus direct een optimaal bereik bij uw doelgroep.

Een winstgevende SEA campagne opzetten

Uw onderneming en product(en) zijn gerelateerd aan bepaalde zoektermen. Gezamenlijk stellen we een plan op hoe we deze zoektermen gaan benaderen met SEA. Wanneer een gebruiker deze zoekterm in de zoekmachine intypt wordt uw advertentie zichtbaar. U betaalt pas voor de advertentie wanneer de bezoeker ook daadwerkelijk op de link van uw advertentie klikt en op uw website belandt. Hierbij kunt u altijd een maximum stellen naar bod per klik en budgetten per dag, week of maand. U betaalt derhalve nooit meer dan u van te voren heeft aangegeven.

Adwords3

Google Adwords

Bij het adverteren via Google Adwords heeft u direct toegang tot het grootste verkeersnetwerk van het internet.

Bing Ads2

Bing & Yahoo Ads

Bing en Yahoo zijn aan een steeds grotere opmars bezig. Profiteer van goedkoop adverteren in deze zoekmachines met een hoog rendement.

SEA Local

Local Search

Wij bieden ook campagnes die uw onderneming direct onder de aandacht brengt bij potentiële klanten in uw buurt en niche zoekmachines als Youtube, Yelp, Facebook etc.

Onze SEA aanpak

Wij zetten uw campagne voor zoekmachine adverteren zodanig op dat deze een optimale startpositie heeft. Hierdoor zult u direct een positief conversie-effect ondervinden op uw aantal verkopen, informatieaanvragen en websitebezoek. Daarnaast blijven we ook betrokken bij uw campagne. Naargelang de markt optimaliseren wij de SEA campagne voortdurend zodat deze ook het beste rendement blijft leveren voor uw advertentiebudget.

De juiste doelgroep

Wij zorgen er onder meer voor dat u een wervende en optimale advertentie in de zoekmachines heeft. Hierbij worden deze op het juiste moment aan de juiste doelgroep getoond. Daarnaast koppelen wij deze advertenties aan zogeheten “landings pagina’s”. Tevens meten wij altijd alles exact door. We kunnen zo niet alleen de campagnes optimaliseren, maar zo heeft u als klant ook altijd precies inzicht hoe alle campagnes presteren inclusief baten/kosten analyse.