Uw website op 1 in de zoekresultaten

Zoekmachine optimalisatie bestaat uit de benodigde handelingen om uw website in de top van zoekmachine resultaten te laten eindigen. Zoekmachine optimalisatie wordt vaak ook aangeduid als SEO (search engine optimization).

Mp6klOntvang meer bezoeken via de zoekmachineresultaten.
Optimaliseer de pagina’s van uw website.
Krijg relevante verwijzingen van websites in uw niche.

Het resultaat van SEO

Door het optimaliseren van uw website voor de zoekmachines zal deze op den duur hoger in Google, Yahoo en Bing staan waardoor u veel meer bezoekers via deze kanalen op uw website zult ontvangen. SEO wordt gedaan op die zoekwoorden welke van belang zijn voor uw website en onderneming.

Het voordeel van een goede positie

Zoekmachines zijn de meest populaire instrumenten voor gebruikers om informatie te zoeken en om nieuwe websites te vinden. Een hoge notatie in de resultaten van de zoekmachines voor uw onderneming is daarom zeer vaak een belangrijk onderdeel van de internetmarketing strategie.

Tevens is het zo dat – naast email – de zoekmachines de meest gebruikte bron van verkeer zijn voor de Nederlandse websites. Een verbetering van uw zoekmachinepositie heeft dan ook vrijwel direct een vermeerdering van websitebezoek als gevolg.

Bereik met uw website de top van de zoekmachines

Zoekmachineoptimalisatie is een vak waar we zeer veel ervaring in hebben. Door de jaren heen hebben we hierin dan ook topresultaten mee behaald, waarbij het bezoekersaantallen voor klanten sterk zijn verhoogd.

Neem Contact Op

Doelgroeponderzoek

Voor aanvang van zoekmachineoptimalisatie is het nuttig om eerst uw doelgroep(en) in kaart te brengen. Welke zoekwoorden gebruikt deze? Daarbij onderzoeken we waar, hoe en wanneer deze zoekwoorden worden ingezet.

Website Optimalisatie

Zoekmachines lezen websites voornamelijk in de code uit. Hoe u dus uw website en content heeft gestructureerd heeft een grote invloed op uw online vindbaarheid via de zoekmachines. Wij maken voor u de benodigde verbeteringen.

Copywriting

Goede content is onontbeerlijk voor de online vindbaarheid. Naast overtuigen en informeren laat u zo de zoekmachines weten wat de onderwerpen zijn van uw website. Dit is niet vanzelfsprekend. Wij helpen u aan de beste teksten voor uw website.

Website Structuur

Een logische structuur van uw website maakt het makkelijker voor zoekmachines om uw content en media te lezen. Door dit te optimaliseren kunnen we ook aangeven welke onderwerpen het meest belangrijk zijn voor uw onderneming.

Linkbuilding

Krachtige verwijzingen vanuit andere websites en social media geven een signaal aan de zoekmachines dat uw website relevant is. Door deze gerichte linkplaatsing zorgen we ook dat uw website nog hoger in de zoekresultaten komt.

Reputatiemanagement

Goed reputatiemanagement is van belang voor een sterk online image. SEO heeft ook hier een belangrijk aandeel in. Hieronder valt immers het omkeren van eventuele negatieve reputatie alsmede het versterken van een positieve reputatie.

Hoe Zoekmachines Werken

Voor het bepalen van uw website positie hanteren de zoekmachines meer dan 200 factoren. Denk bijvoorbeeld aan titels, beschrijvingen, interne links, technische constructie van uw website. Maar ook aan uw relatie met andere websites, social media, links, afbeeldingen en de aanwezige content. Daarom doen wij altijd eerst een diepgaande analyse van uw website. Hierbij maken we ook een scorecard met de punten waarop uw website aan verbetering toe is.